Prizivanje srodne duše

Prizivanje srodne duše

Kompatibilna srodna duša je osoba s kojom se jako dobro slažete i s kojom možete raditi na zajedničkim izazovima kroz sličnu energiju. Prizovite ju jednostavnom theta meditacijom!

oprost

Oprost

Jul 1, 2021 | Meditirajmo zajedno

Što je oprost i kako oprostiti

Energija opraštanja je jedna od najmoćnijih u svemiru. Opraštanje je vrlina koja se može postići ponavljanjem čiste misli sve dok se ne dovedete u tako visoku vibraciju da ju naprosto imate i odašiljete prema svima.

Kreatorica ThetaHealing tehnike Vianna kaže da je nemoguće se pretvarati da imamo neku vrlinu (npr. vrlinu radosti, hrabrosti ili suosjećanja ili istine), osim kad je riječ o vrlini oprosta. Teško ćemo se pretvarati da smo radosni, radost moramo naučiti na razini duše. Ali kad je riječ o oprostu, mi možemo ponavljanjem čiste misli kao što je “opraštam ti, opraštam ti, opraštam ti” doseći vrlinu čistog opraštanja.

Ponekad se bojimo oprostiti jer nosimo uvjerenje da će onda ta osoba dobiti drugi priliku da nas povrijedi ili ćemo se i sami pretvoriti u osobu koja ne želimo biti. No, istina je sasvim drugačija. Mi možemo naučiti pozitivne lekcije, vrijednosti i vrline iz bolnih iskustava, a otpustiti negativnu energiju koju smo s njima vezali. 

A zašto je opraštanje tako važno? Zato što ima tako visoku vibraciju da nas može zaštiti i samo ponavljanje tih riječi. Oprost drugima nas štiti od njihovih negativnih energija. Ono je najviša zaštita. Kada nekome kažete opraštam ti više ne prihvaćate nikakvu negativnu energiju od te osobe. 

Zato ćemo ovu meditaciju posvetiti u potpunosti oprostu. Vodit ćemo vas u vizualizaciju osoba koje su vas povrijedile i tražit ćemo zaštitu uz opraštanje. Kada otpustite svu ljutnju, mržnju, bol, tugu, zamjeranje, krivnju i druge emocije, promatrajte što se dogodilo s osobom nakon što ste joj oprostili u vašoj viziji.  Vianna kaže da ako osoba i dalje stoji ispred vas i kaže da joj je žao, to je iskreno kajanje. Ako se osoba u viziji pretvori u prah, ona se ne kaje i time od vas uzima sve negativne misli. Dakle, sada se ona mora pozabaviti sa svojom mržnjom i drugim emocijama prema vama, ali vi ste svoju lekciju zatvorili i zaštićeni ste oprostom od nje. Ako stoji pred vama bez riječi, još uvijek niste naučili lekciju od nje. To je još jedna prilika za theta tretman, gdje se kroz proces kopanja dolazi do temeljnog uvjerenje koje ne dozvoljava slanje oprosta. Kada naučite lekciju, ona će postati sve manjom dok ne nestane.

Pridružite nam se na theta meditacijama

Rad u grupi u predivnom prostoru We DU Yoga centra je uvijek nešto zaista posebno. Ako nam se poželite pridružiti na jednoj od meditacija koje organiziramo nekoliko puta mjesečno, javite nam se da vas dodamo na mailing listu ili nas upratite na Facebook stranici.

Također, ako osjetite potrebu za rješavanjem neke dublje blokade kod manifestiranja, naša certificirana ThetaHealing praktičarka Beti Mihajlović vam stoji na raspolaganju za theta tretmane. Theta tretmani su bazirani na razgovoru s licenciranim ThetaHealing praktičarem, koji vam pomaže da uđete duboko u svoju podsvijest i pronađete temeljna uvjerenja koja vas blokiraju u svakodnevnom životu. Na tretmanu ta se uvjerenja zamjenjuju s pozitivnima kroz ThetaHealing metodu. 

Prizivanje srodne duše

Prizivanje srodne duše

Kompatibilna srodna duša je osoba s kojom se jako dobro slažete i s kojom možete raditi na zajedničkim izazovima kroz sličnu energiju. Prizovite ju jednostavnom theta meditacijom!

Javite nam se

Nazovite nas

Dostupni smo na broj +385 91 258 3056.  Možete nas kontaktirati i putem WhatsAppa i Vibera.

Pišite nam

Pišite nam na info@apropoc19.sg-host.com

Pratite nas