Oprost

Oprost

Oprost je jedna od najviših vibracija u svemiru. Kroz snimljenu vođenu theta meditaciju vodit ćemo vas kroz oprost osobi koja vas je povrijedila.

Prizivanje srodne duše

Prizivanje srodne duše

Kompatibilna srodna duša je osoba s kojom se jako dobro slažete i s kojom možete raditi na zajedničkim izazovima kroz sličnu energiju. Prizovite ju jednostavnom theta meditacijom!

Povezivanje u theta stanje moždanih valova

Povezivanje u theta stanje moždanih valova

Apr 20, 2021 | Meditirajmo zajedno

Što su theta valovi i koja je njihova korist?

Naši moždani valovi su u stalnom kretanju i sve što radimo i govorimo regulirano je njihovim frekvencijama. Theta moždani valovi od 4-7Hz predstavljaju stanje duboke opuštenosti, kakvu osjećamo kada smo u laganom snu točno prije nego padnemo u stanje dubokog sna (delta valove). Njih se može opisati i kao našu podsvjest jer vladaju dijelom našeg uma koji sadrži uspomene, stavove, vjerovanja i ponašanja. Osim što opuštaju, theta moždani valovi su ujedno kreativni, inspirativni i ljudi često opisuju theta meditaciju kao stanje blaženstva. Već i nakon nekoliko minuta theta meditacije osjećamo kako otpuštamo stres i negativne emocije, naše tijelo se opušta, razmišljamo jasnije i smanjuju se bolovi.

Do nedavno se smatralo da je nemoguće postići theta moždane valove u svjesnom i budnom stanju. Prateći upute iz našeg vođene meditacije za povezivanje u theta stanje, stić ćete tamo u svega nekoliko minuta, a vježbom će se to vrijeme skraćivati sve dok ne osjetite da ste trenutno tamo. Naravno, možete se priključiti i našim tjednim theta meditacijama online ili u prostoru We DU Yoga studija. Više o samim theta valovima i ThetaHealing metodi možete saznati i iz HRT-ove emisije u kojoj je gostovala kreatorica ove tehnike Vinna Stibal.

Kada se možemo povezati u theta stanje?

Theta meditacija je izvrsna metoda opuštanja. Možete se “spojiti” u thetu i dok sjedite za stolom, stojeći ili ležeći. Zapravo je sasvim nevažno u kojoj ste fizičkoj poziciji, važno je samo da ste fokusirani na vizualizacije koje vode u theta stanje. Možda vam bude zgodno povezati se kod kuće, a možda vam dođe inspiracija negdje u prirodi.

Osim što možete theta meditaciju koristiti za duboko opuštanje i naprosto biti u tom ugodnom stanju, možete u njemu i manifestirati. Theta praktičari koriste ovo stanje kako bi micali traume, negativne emocije, skidali slojeve podsvjesnih negativnih uvjerenja koja nas blokiraju u ostvarivanju naših želja. Osim toga, thetu možete koristiti i u svakodnevnici. Primjerice, kada učite, jer pomaže pri pamćenju i koncentraciji ili kada trebate govoriti na sastanku ili pred javnosti, kako biste se smirili i osjećali sigurnije. U svakom slučaju, sjetite se i “spustiti” iz theta stanja. Koliko god je theta stanje ugodno, “uzemljenje” je iznimno važno kako bismo ostali čvrsto povezani sa svojim svakodnevnim životom.

Koja je razlika između theta meditacije i theta tretmana?

Theta meditaciju možete raditi samostalno kod kuće ili nam se priključiti na tematskim theta meditacijama. Tijekom meditacija “spajamo” se u theta stanje i opuštamo se, čistimo, manifestiramo i ovisno o tome koliko smo upoznati s theta tehnikom, radimo svakojake lijepe stvari koje se uče na ThetaHealing edukacijama.

Theta tretmani, s druge strane, su bazirani na razgovoru s licenciranim ThetaHealing praktičarem, koji vam pomaže da uđete duboko u svoju podsvijest i pronađete temeljna uvjerenja koja vas blokiraju u svakodnevnom životu. Na tretmanu ta se uvjerenja zamjenjuju s pozitivnima kroz ThetaHealing metodu. 

Neka pozitivna uvjerenja dovoljno je “instalirati”, što primjerice radimo na meditacijama, dok je u nekim slučajevima ipak potrebno “prokopati” negativna uvjerenja i doći do njihove  srži, kako bi se ona otpustila i zamijenila s pozitivnima. Kojim god pristupom došli do saznanja, najvažnije je ono što osvijestimo i aktivno primjeniti u svakodnevnom životu.

Pridružite nam se na theta meditacijama

Rad u grupi u predivnom prostoru We DU Yoga centra je uvijek nešto zaista posebno. Ako nam se poželite pridružiti na jednoj od meditacija koje organiziramo nekoliko puta mjesečno, javite nam se da vas dodamo na mailing listu ili nas upratite na Facebook stranici. Također, ako osjetite potrebu za rješavanjem neke dublje blokade kod manifestiranja, naša certificirana ThetaHealing praktičarka Beti Mihajlović vam stoji na raspolaganju.

Oprost

Oprost

Oprost je jedna od najviših vibracija u svemiru. Kroz snimljenu vođenu theta meditaciju vodit ćemo vas kroz oprost osobi koja vas je povrijedila.

Prizivanje srodne duše

Prizivanje srodne duše

Kompatibilna srodna duša je osoba s kojom se jako dobro slažete i s kojom možete raditi na zajedničkim izazovima kroz sličnu energiju. Prizovite ju jednostavnom theta meditacijom!

Javite nam se

Nazovite nas

Dostupni smo na broj +385 91 258 3056.  Možete nas kontaktirati i putem WhatsAppa i Vibera.

Pišite nam

Pišite nam na info@apropoc19.sg-host.com

Pratite nas