Oprost

Oprost

Oprost je jedna od najviših vibracija u svemiru. Kroz snimljenu vođenu theta meditaciju vodit ćemo vas kroz oprost osobi koja vas je povrijedila.

srodne duše

Prizivanje srodne duše

Jun 17, 2021 | Meditirajmo zajedno

Što su srodne duše?

Što je to srodna duša? Postoji li jedna ili njih više? Jeste li upoznali svoju srodnu dušu? Što vas sprječava da budete zajedno? Jeste li već u partnerskom odnosu sa svojom srodnom dušom? Što vas sprječava da ostvarite bolji odnos? Kako prizvati i ostvariti ispunjeni odnos s kompatibilnom srodnom dušom?

Mnogo se pitanja provlači vezanih za srodne duše, koje su dosta česta tema ThetaHealing tretmana. Možda smo kroz djetinjstvo razvili pogrešno viđenje što je ljubavni odnos. Možda smo strast pomiješali sa dramom. Možda smo još uvijek pod dojmom bajki gdje ljudi žive sretno do kraja života bez trzavica, nesuglasica i svakodnevnih životnih izazova. Možda ne volimo sebe dovoljno da bi odabrali partnera koji se prema nama odnosi s ljubavlju i poštovanjem. Bojimo li se prevare? Što ako još jednom damo srce i ono opet bude slomljeno? Mnogo je potencijalnih blokada s kojima se suočavamo na tretmanima na kojima ulazimo dublje u tematiku dugoročnih partnerskih odnosa i kompatibilnih partnera, te ih otpuštamo i instaliramo pozitivna uvjerenja koja nam olakšavaju pronalazak i ostanak u kvalitetnom partnerskom odnosu.

Srodna duša nas ne može učiniti sretnima jer osjećaj životne radosti, ljubavi i zadovoljstva dolazi iz nas samih. Stoga će ona doći kad smo spremni biti voljeni i dati ljubav. Srodna duša nas privlači na puno dubljoj razini od drugih partnera snažnom ljubavlju, no isto tako “podiže” u nama negativne stavove, mišljenja i obrasce ponašanja jer je njena svrha da nam pomogne u našem rastu i tjera nas van komforne zone. Kompatibilna srodna duša je osoba s kojom se jako dobro slažete i s kojom možete raditi na zajedničkim izazovima kroz sličnu energiju. Više o temi srodnih duša možete saznati iz zanimljivog teksta objavljenog na stranici Theta Centra.

Postoji puno različitih podjela i vrsta srodnih duša. Možete nešto saznati o njima na portalima Atma i Drumtidam. Ono što je važno razlikovati su srodne duše i karmički odnosi. Karmički odnosi mogu biti stravstveni, no uvijek završe bolno. U njima smo jer čistimo karmu. To su odnosi iz kojih izlazite tužni, ljuti i s osjećajima niskih vibracije. U odnosima sa srodnim dušama smo uvijek u osjećaju ljubavi. I takvi odnosi imaju svojih trzavica, ali kada oni završe, nema tuge niti boli, jer naša duša zna da je taj odnos ispunio svoju svrhu i da je to osoba koju smo susretali i prije te će uvijek na neki način ostati dijelom našeg života.

Gledajući iz šireg aspekta, a ne samo romantične odnose, Srđan Roje u svome kratkome videu na youtube kanalu objašnjava kako su gotovo svi s kojima se sretnemo naše srodne duše, ako nas nečemu uče. Što znači da je i naš šef na poslu s kojim se ne slažemo, naša srodna duša, jer nas uči kako primjerici biti tolerantniji, preuzimanju odgovornosti ili postavljanju granica i zauzimanju za sebe.

Kako prizivamo kompatibilnu srodnu dušu?

Meditacija u nastavku vodi vas kroz manifestiranje kompatibilne srodne duše. Sve što trebate je ugodno se smjestiti na stolicu ili u bilo kojoj poziciji koja vama odgovara (nema pravila kod meditiranja ThetaHealing tehnikom), zatvoriti oči i prepustiti se vođenoj meditaciji.

Sjetite se da svi imamo slobodu mišljenja i odlučivanja. Prizvati srodnu dušu možete samo za sebe. Primjerice, ne možete zatražiti da vas određena osoba voli, ali možete tražiti za sebe kompatibilnog partnera. Ne tražite bezuvjetnu ljubav, jer ćete si manifestirati psa ili mačku.

Budite što detaljniji u tome što tražite. Primjerice, je li muškarac ili žena, monogam ili poligam, kako provodi svakodnevnicu, što ga veseli, što misli o stvarima koje su vama važne, kako se vi osjećate pored njega? Što budete detaljniji to će vam Svemir uzvratiti kompatibilnijom osobom. Meditaciju možete ponavljati koliko god puta poželite, a možete se fokusirati i na druge vrste srodnih duša, kao što su prijatelji ili poslovni partneri. Postupak je isti. Samo trebate umjesto kompatibline srodne duše zatražiti kompatibilnog partnera ili kompatibilnog poslovnog partnera. 

Pridružite nam se na theta meditacijama

Rad u grupi u predivnom prostoru We DU Yoga centra je uvijek nešto zaista posebno. Ako nam se poželite pridružiti na jednoj od meditacija koje organiziramo nekoliko puta mjesečno, javite nam se da vas dodamo na mailing listu ili nas upratite na Facebook stranici.

Također, ako osjetite potrebu za rješavanjem neke dublje blokade kod manifestiranja, naša certificirana ThetaHealing praktičarka Beti Mihajlović vam stoji na raspolaganju za theta tretmane. Theta tretmani su bazirani na razgovoru s licenciranim ThetaHealing praktičarem, koji vam pomaže da uđete duboko u svoju podsvijest i pronađete temeljna uvjerenja koja vas blokiraju u svakodnevnom životu. Na tretmanu ta se uvjerenja zamjenjuju s pozitivnima kroz ThetaHealing metodu. 

Oprost

Oprost

Oprost je jedna od najviših vibracija u svemiru. Kroz snimljenu vođenu theta meditaciju vodit ćemo vas kroz oprost osobi koja vas je povrijedila.

Javite nam se

Nazovite nas

Dostupni smo na broj +385 91 258 3056.  Možete nas kontaktirati i putem WhatsAppa i Vibera.

Pišite nam

Pišite nam na info@apropoc19.sg-host.com

Pratite nas