Kako su theta tretmani pomogli drugima

ThetaHealing® tretmani, popularno zvani i “theta tretmani”, pomogli su milijunima ljudi diljem svijeta. Donosimo nekoliko osvrta naših klijenata, koji otvoreno govore o svojim iskustvima. Mnogi od njih žive van Dubrovnika i Hrvatske. Onima koji nisu u mogućnosti doći osobno na theta tretman ili žele tretman iz udobnosti svoga doma, theta tretmane radimo telefonski ili online putem aplikacija Zoom, Viber ili Whatsapp.

Nekima od naših klijenata bio je dovoljan samo jedan theta tretman kako bi se lakše nosili sa životnim izazovima i otpustili negativne obrasce. Drugi nam se rado vraćaju. Treći su i sami odlučili educirati se te koristiti ThetaHealing® metodu za rad na sebi i drugima. Ako i sami želite vidjeti koristi ove meditativne tehnike, kontaktirajte nas i prepustite se u sigurne ruke certificiranog ThetaHealing® praktičara.

Ruzica theta tretman recenzija

“Beti je izuzetno pristupačna, jednostavna i otvorena osoba puna razumijevanja i spremnosti pomoći drugima da uvide svoje izazove i otkriju svoje mogućnosti. Pomoći osobi naći snagu u samom sebi da postavi prava pitanja i dobije odgovore je ono što je meni trebalo, a Beti je to prepoznala i „dala mi krila“.

U ovom radu s theta tehnikom sam pronašla vrijeme za sebe i tehniku za otpuštanje stresa i suvišnih emocija na jedan zanimljiv i podržavajući način. Veselim se druženjima u We DU Yoga centru na zajedničkim meditacijama i daljnjem istraživanju. Hvala Beti.”

– Ružica Mirković, Dubrovnik
Iskustva s theta tretmanom Drazena
Velika želja za promjenom i boljim razumijevanjem sebe i okoline doveli su me do Theta iscjeljivanja. Dogodila su se velika čišćenja, rušenje starih obrazaca, drugačiji pogled na život, te pristup problemima i njihovom rješavanju. Beti je toplo biće koje se sa puno ljubavi, predanosti i nježnosti posvetila Theti i radu sa ljudima. Skidanje starih okova i prijelaz u novu svijest, ono je što sam dobila u radu sa njom i na tome sam joj neizmjerno zahvalna!
– Kristina Mavrinac, Rijeka
Iskustva s theta tretmanom Drazena
Beti je ne samo iznimno intuitivna i odličan terapeut, već i divna osoba koja će vam se potpuno posvetiti i otići i van okvira da riješi problem. Tko se odluči na tretman s njom, može biti siguran da ce odlučno riješiti problem do kraja! Tretmani s njom ne samo što su uspješni, nego su i nevjerojatno opustajući i zabavni! Uvijek se prepustim njenom vodstvu s potpunim povjerenjem.
– Sanja Šamanić, Berlin
Kristina iskustvo s theta iscjeljenjem
Beti mi je radila nekoliko tretmana Theta Healinga. Uvijek joj se rado vraćam jer nakon terapije sa njom dobijem uvide kojih prije jednostavno nisam bila svjesna. Pomoću njenog intuitivnog vodstva postanu mi jasni podsvjesni programi koji mi diktiraju situacije u životu i odnose sa bliskim ljudima. Theta mi pomaže osvijestiti vlastite blokade i ograničavajuća uvjerenja, akumuliranu energiju, koja se nakon tretmana jednostavno transformira i otpusti, što mi se automatski odražava dalje pozitivno na život. Hvala ti Beti.
– Kristina Aver, Amsterdam
Ivana theta tretman dubrovnik recenzija
Rad s Beti je inspirativan. Kao osoba je puna ljubavi, života, prihvaćanja i podrške, a kao Theta healer intuitivna i ustrajna. Uvijek daje najbolje od sebe i sve se uz nju čini lako i rješivo.
– Ivana Belšak, London
Iskustva s theta tretmanom Drazena
Kroz rad s Beti spoznala sam dosta aspekata svoje ličnosti za koje nisam ni znala da postoje te raskrinkala neka duboko ukorjenjena vjerovanja koja su me sputavala u svakodnevnom životu i radu. Perceptivna pitanja i jasna komunikacija pomogli su mi da odbacim breme koje me opterećivalo. Izražena empatija mi je dodatno pomogla da shvatim kako nisam sama u tome.
– Andrea Šalinović, Zagreb
Iskustva s theta tretmanom Drazena
Na Theti kod Beti sam skinula ogroman teren s leđa i promijenila odnose u obitelji na bolje.
– Petra Blažić, Rijeka
Iskustva s theta tretmanom Drazena

Beti je prekrasna duša sa kojom je jako ugodno, jednostavno i lako provoditi vrijeme. Tretmani su mi pomogli osvijestiti i iscijeliti nekoliko područja od narušenog zdravlja, odnosa prema novcu, odnosa sa bivšim partnerom do odnosa sa djetetom koji mi je najemotivniji a time i meni najzahtjevniji.

Beti mi je otvorila oči, pomogla da uvidim koje su to emocije, uvjerenja, blokade koje bi bilo dobro iscijeliti, osvijestiti, reprogramirati. Osim iznimne ugode i opuštenosti, Beti je tijekom jednog od tretmana dosegnula samu bit problematičnog odnosa mene i moje kćeri na čemu sam beskrajno zahvalna.

Sa nježnošću i poštovanjem ali i odlučno vodila me kroz traumu našeg odnosa, kroz prošli život u kojem je sve započelo i s lakoćom mi završila učenje iz tog razdoblja, zamijenila vjerovanja, iscijelila taj segment odnosa sa djetetom. Hvala Beti na divnom tretmanu! Moj se odnos sa djetetom u tom segmentu promijenio i sada obje stvaramo nove navike i gradimo novi odnos. Tretmani sa Beti su iscjeljujući i iskustvo koje bih svakome preporučila.

– Anita Sikra, Rijeka
Drazena iskustvo s theta healingom

Htjela bih se osvrnuti na ovu tehniku, kroz vlastito iskustvo. Tehnika koja je meni osobno puno pomogla i koristim ju veoma često. Mogu reći da sam svoj život okrenula u svim segmentima – odnosima, zdravlju, partnerskim odnosima i poslovni segment. Koji su benefiti, rekla bih osjećaji olakšanja i micanja blokada, i stvaranja pozitivnijeg i boljeg sebe.

Život donosi lekcije iz kojih učimo i ova tehnika je divna za prevladati, kroz promjene obrazaca koji nas sputavaju. Zahvalna sam što svoje promjene činim kroz stvoritelja i zahvalna sam svim praktičarima koji su bili dio mog puta promjene.

– Dražena Vidaković, Osijek
Iskustva s theta tretmanom Drazena
Zahvaljujući Theta Healing tretmanima doprijela sam do izvora svojih problema. Zavirila sam unutar sebe i svoje biti pritom otkrila i osvijestila svoja podsvjesna ograničavajuća vjerovanja. Beti mi je pomogla kod mjenjanja vlastite percepcije i svijeta oko sebe. Postigla sam više mira, sklada, radosti i ljubavi u svom životu. Preporučam svima koji su otvorenog uma i imaju hrabrosti povjerovati, a zatim i osjetiti i sve pozitivne promjene u svom životu!
– Dijana Petrović, Rijeka
Iskustva s theta tretmanom Drazena

Theta healing tretman s Beti – luda avantura u podsvijest koja je rezultirala mojom boljom i cjelovitijom personom. Zasto? Pa jednostavno me odusevila njezina strucnost u kombinaciji s toplim ljudskim pristupom. Vrlo vjesto, Beti se istovremeno pristekala na Stvoritelja, upalila lampicu intuicije, sirom otvorila trece oko. Pritom nije zaboravila koristiti uobicajenu zemaljsku analitiku kako bi dobila sliku o tome koje programe podsvjesnog ponasanja mi treba ukloniti da bih lakse disala (bez Bronhija)…

I tako su micek po micek (iltii malo pomalo) otpadali moji podsvjesni programi koji su me cijelo desetljece kocili u postizanju ciljeva, ispunjenju mojih punih potencijala. Ako zelite ucinkovito i mastovito rijesiti probleme koji vas muce, vrebaju iz mracnih kuteva vase podsvijesti…onda vam za vase najvise i najbolje dobro preporucam, jedan, ali vremena & dollara vrijedan, theta healing tretman s Beti.

– Morana, Zagreb

Theta tretmani su mi pomogli proći kroz meni baš izazovno životno razdoblje u kojem sam se, među ostalim, borila i s teškom bolešću. Theta tehnika je zbilja moćan alat za rad na sebi, a Beti je jedan od najboljih terapeuta s kojima sam se imala prilike susresti i od srca ju preporučam.
– Mihaela Prišlić, Dubrovnik

Beti je jedna predivna duša. Vesela, otvorena, nasmijana. Osjećaš se bolje čim ju ugledaš i izmijeniš s njom par uvodnih riječi. A kada te odvede u theta stanje postaje prava čarobnica. U tren oka izvuče iz tebe najdublje misli, osjećaje i uvjerenja, vodi te na putu samospoznaje.

Nakon sto riješi blokade i traume iz prošlosti, otpusti zavjete, izmjeni uvjerenja koja te koče da živiš ispunjen i sretan zivot, izlazis kao potpuno nova osoba… I naravno, vraćas se… Hvala ti, draga Beti! Konačno živim život za koji sam znala da čuči u meni, a nisam znala kako do njega. Ti si mi otvorila vrata prema samoj sebi.

– Sanja Kiršić, Labin

Javite nam se

Nazovite nas

Dostupni smo na broj +385 91 258 3056.  Možete nas kontaktirati i putem Whatsappa i Vibera.

Pišite nam

Pišite nam na info@apropoc19.sg-host.com.

Pratite nas