Oprost

Oprost

Oprost je jedna od najviših vibracija u svemiru. Kroz snimljenu vođenu theta meditaciju vodit ćemo vas kroz oprost osobi koja vas je povrijedila.

Prizivanje srodne duše

Prizivanje srodne duše

Kompatibilna srodna duša je osoba s kojom se jako dobro slažete i s kojom možete raditi na zajedničkim izazovima kroz sličnu energiju. Prizovite ju jednostavnom theta meditacijom!

Theta meditacija za manifestiranje obilja ThetaStudio Dubrovnik

Theta meditacija za manifestiranje obilja

Apr 12, 2021 | Meditirajmo zajedno

Što je manifestiranje obilja?

Manifestiranje obilja je naša sposobnost kreiranja vlastite realnosti. Dakle, manifestiranje je nešto što svakodnevno radimo. Zapravo nas nitko tome ne treba učiti niti nam je nužna meditacija kako bismo uspjeli. Ako smo navikli na osjećaje stresa, ljutnje, boli ili tuge, stalno ćemo manifestirati takve situacije. Ako smo navikli biti bez partnera, bez novca ili bez posla, vrtit ćemo se u istome krugu. Dakle, nije pitanje manifestiramo li obilje, već obilje čega si manifestiramo. Želja nam je, naravno, manifestirati ljubav, sreću, zadovoljstvo, novac, prijateljstvo, itd. Postoje različiti pristupi manifestiranju, a jedan od majstora za tu temu kojeg toplo preporučamo upratiti je Srđan Roje. Kao što i on sam kaže, od stotine videa koje je snimio, samo je jedan važno pogledati, a to je njegova Formula za manifestiranje. On na lijep način pokazuje kako živjeti manifestiranje obilja. Mi ćemo vam ovdje pokazati kako manifestirati obilje u theta stanju. To može raditi bilo tko, bez prethodne edukacije ili znanja iz područja theta healinga. Naravno, poželjno bi bilo da nakon same meditacije ono što ste si vizualizirali, i živite. Osnivačica ThetaHealinga Vianna preporuča ovu meditaciju raditi što češće, dok vam ne postane prirodno i jednostavno “spajat” se u theta stanje i manifestirati. 

Zašto manifestirati u theta stanju?

Theta valovi nas vode u stanje blaženstva i duboke opuštenosti. Kroz ThetaHealing meditaciju povezujemo se sa čistom univerzalnom energijom, energijom kreacije, apsolutne istine, najviše inteligencije, bezuvjetne ljubavi. U ThetaHealingu tu energiju zovemo “Stvoriteljem svega što jest”, što ćete čuti i u videu vođene theta meditacije za manifestiranje obilja. Neki se ugodnije osjećaju zvati tu energiju Kreacijom, Svemirom, Bogom… Vi si odaberite riječ koja najviše rezonira s vama. Također, kada radimo kroz thetu koristimo formulaciju rečenice “zapovjeđeno je”, no ako vam nije ugodno to reći onda možete i “zatraženo je” ili neku verziju koja je vama bliža. 

Theta meditativno stanje povezuje nas s podsvijesti i otvara puteve ka stavovima, uvjerenjima i osjećajima koji upravljaju našim svakodnevnim ponašanjem. U theta stanju ćemo jasno vidjeti gdje želimo biti, čak i ako to nismo stavili na našu listu za manifestiranje. Ako osjetite da vam se pojavljuju  misli kako je nešto teško ostvariti ili neugodne emocije (tjeskoba, strah, krivnja, zamjeranje i sl.) koje blokiraju manifestaciju, to je nešto na čemu bi trebalo poraditi na theta tretmanu ili nekom drugom tehnikom koju koristite kada se susretnete sa uvjerenjima koja vas blokiraju u ostvarivanju onoga što želite.

Kako manifestirati obilje u theta stanju?

Prije nego pokrenete video s vođenom meditacijom napravite listu od barem 5, idealno 20-tak stvari koje si želite manifestirati. Što više, to bolje. Naš mozak radi brzo i vizualizacije će teći brzo i prirodno. Često se iznenadimo koliko toga smo spremni vizualizirati u pet minuta meditacije.

Preporučamo da sjedite na stolici dok meditirate jer se lakše fokusirati na aktivnu meditaciju u tom položaju. Druga zgodna pozicija je tipična poza lotusa u kojoj se najčešće rade meditacije. Možete naravno i ležati, no upozoravamo da su theta valovi jako opuštajući i inače su prisutni kad spavamo, pa postoji mogućnost da otplovite u zemlju snova, umjesto u svoju manifestaciju.

Sjetite se da svi imamo slobodu mišljenja i odlučivanja. Manifestirati možete samo za sebe. Primjerice, ne možete zatražiti da vas određena osoba voli, ali možete tražiti za sebe kompatibilnog partnera. Ne tražite bezuvjetnu ljubav, jer ćete si manifestirati psa ili mačku.

Budite što detaljniji u tome što tražite. Primjerice, ako je partner u pitanju, je li muškarac ili žena, da bude monogam ili poligam, kako provodi svakodnevnicu, što ga veseli, što misli o stvarima koje su vama važne, kako se vi osjećate pored njega? Ako je posao u pitanju, što želite raditi, s kakvim ljudima, u kakvom okruženju.

Kod manifestiranja ne tražimo nešto u budućnosti već zamišljamo kako već željeno obilje živimo. Zamislite se da to obilje zbilja živite. Vizualizirajte sebe, ljude, prostor. Osjetite mirise. Što osjećate na koži, koje senzacije u tijelu? Čujete li neke zvukove? Ako manifestirate zdravlje, osjetite kako sve stanice vašeg tijela savršeno zajedno surađuju. Kako bi vaš život izgledao da ste potpuno zdravi?

Uživajte u meditaciji!

Pridružite nam se na theta meditacijama

Rad u grupi u predivnom prostoru We DU Yoga centra je uvijek nešto zaista posebno. Ako nam se poželite pridružiti na jednoj od meditacija koje organiziramo nekoliko puta mjesečno, javite nam se da vas dodamo na mailing listu ili nas upratite na Facebook stranici. Također, ako osjetite potrebu za rješavanjem neke dublje blokade kod manifestiranja, naša certificirana ThetaHealing praktičarka Beti Mihajlović vam stoji na raspolaganju.

Foto: Vođena theta meditacija za manifestiranje obilja u We DU Yoga studiju održana 11. travnja 2021.

Oprost

Oprost

Oprost je jedna od najviših vibracija u svemiru. Kroz snimljenu vođenu theta meditaciju vodit ćemo vas kroz oprost osobi koja vas je povrijedila.

Prizivanje srodne duše

Prizivanje srodne duše

Kompatibilna srodna duša je osoba s kojom se jako dobro slažete i s kojom možete raditi na zajedničkim izazovima kroz sličnu energiju. Prizovite ju jednostavnom theta meditacijom!

Javite nam se

Nazovite nas

Dostupni smo na broj +385 91 258 3056.  Možete nas kontaktirati i putem WhatsAppa i Vibera.

Pišite nam

Pišite nam na info@apropoc19.sg-host.com

Pratite nas