O nama

ThetaStudio okuplja certificirane theta praktičare, koji s veseljem dijele svoja znanja i iskustva vezana uz ovu meditativnu tehniku. ThetaHealing® tretmani dostupni su osobno u Dubrovniku te telefonskim putem ili online. Na tretman se možete prijaviti ovdje.

Osim ThetaHealing® tretmana, u prostorima studija We DU Yoga i Sense  organiziramo i druženja za praktičare iz Dubrovnika i okolice te vođene theta meditacije za sve one koji se žele opustiti i napuniti energijom. Više informacija o našim događanjima možete pratiti na Facebooku.

Theta praktičar Beti Mihajlovic

Beti Mihajlović

Voditeljica i certificirana učiteljica i praktičarka ThetaHealing® metode

Nakon što je svoje dvadesete provela gradeći karijeru u zagrebačkim konzultantskim tvrtkama i marketinškim agencijama, na pragu tridesete Beti je odlučila napraviti zaokret, vratiti se u rodni Dubrovnik, osnovati obitelj i pokrenuti vlastiti biznis. Rodila je prekrasnog dječaka i sa tri dugogodišnje prijateljice osnovala agenciju za grafički i web dizajn Apropo. No, ubrzo je shvatila da može mijenjati države, gradove, karijere, poslove, partnere, stanove…ali od sebe ne može pobjeći. U trenutku kada je dotakla emocionalno dno, uvjerena da je potpuno nemoguće biti uspješna majka, poduzetnica i naći vremena za spavanje, a kamo li brinuti o sebi ili pronaći sreću u ljubavi, prijateljica joj je dala broj telefona i samo rekla – nazovi, porazgovaraj i možda nađeš rješenje.

Nakon nekoliko godina korištenja usluga divnih theta praktičara, Beti se 2019. godine usudila otići na svoj prvi praktičarski tečaj. Krenulo je kao želja da pomogne svome djetetu i sebi, nastavilo se kao pomoć prijateljima i obitelji, a onda je preraslo u želju da se u Dubrovniku pokrene prvi ThetaHealing® centar u kojem bi i drugi mogli otkriti ovu divnu tehniku. 

Beti radi kao učiteljica i praktičarka u Theta Centru u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Dubrovniku. 

THETA OBRAZOVANJE

Završeni ThetaHealing® učiteljski tečajevi: Osnovni DNK2, Napredni DNK2, Kopaj Dublje

Završeni ThetaHealing® praktičarski tečajevi: Osnovni DNK2, Napredni DNK2, Kopaj Dublje, Intuitivna anatomija, Nivoi Postojanja, Srodne duše, Bolesti i poremećaji, Manifestiranje i izobilje, Vi i Stvoritelj, Igra života, DNK 3

Učitelji: Vianna Stibal (osnivačica ThetaHealing® metode), Nada Šegvić, Siniša Bošković, Stephen Roy Parker, Theta centar Zagreb

DRUGO OBRAZOVANJE

Magistra marketinških komunikacija, Sveučilište u Bournemouthu, Velika Britanija

Baccalaureus novinarstva i odnosa s javnošću, Sveučilište u Dubrovniku

Rhubin Herceg certificirani theta praktičar

Rhubin Herceg

Certificirana parktičarka zvučne masaže po Peter Hess ® metodi, joga učiteljica i ThetaHealing® praktičarka

Rhubin je Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj završila još tijekom studija, a kasnije i Napredni DNK2 tečaj, Kopaj dublje i Manifestiranje obilja. U suradnji s centrom ThetaStudio organizira opuštajuće i regenerirajuće zvučne masaže i kupke po Peter Hess® metodi. Više o Rhubin i ponudi studija Sense pročitajte ovdje.

Dalia Herceg certificirani theta praktičar

Dalia Gjaja

Certificirana joga učiteljica u We DU Yoga studiju i praktičarka ThetaHealing® metode

Dalia je certificirana joga učiteljica koja uživa u kombiniraju theta meditacije i joga prakse na događanjima organiziranima u suradnji s centrom ThetaStudio.  Završila je Osnovni DNK2, Napredni DNK2, Kopaj dublje i Manifestiranje obilja ThetaHealing® tečaj. Više o dubrovačkom joga studiju We DU Yoga i Daliji otkrijte ovdje.

Javite nam se

Nazovite nas

Dostupni smo na broj +385 91 258 3056.  Možete nas kontaktirati i putem WhatsAppa i Vibera.

Pišite nam

Pišite nam na info@apropoc19.sg-host.com

Pratite nas